Om Sølvi

Sølvi Degnegaard har arbejdet professionelt med læring og udvikling siden 2000. Hun har i flere omgange været lektor på læreruddannelsen, så hendes ekspertise inden for læring og udvikling har tyngde. Hun er også uddannet coach (business coach, par-coach og equine coach) og har uddannet coaches med speciale i hesteassisteret coaching og energiarbejde.

Sølvi har været leder på flere uddannelsesinstitutioner, bl.a. leder af sprogafdeling på Søværnets Officersskole – og har uddannet ledere på diplomniveau. Hun har i flere år coachet ledere på alle niveauer, primært inden for den offentlige sektor.

Sølvi fik sin første hest, da hun var 5 år og aldrig havde siddet på en hest. Heste har været en del af hendes liv lige siden.

Siden 2011 har Sølvi arbejdet professionelt med hesteassisteret læring, coaching og udvikling, og hun har i 2015 fået udgivet bogen “Sådan bliver hesten din bedste ven” på Carlsens Forlag.

Sølvi har i mange år været optaget af at hjælpe dem, der er udfordret i relationelle sammenhænge. Det kan være i direktionslokalet, på skolen, på arbejdspladsen, i parforholdet osv.