Mød Sølvi

Jeg er den coach, du går til, når du ved, at krop og sind hænger uløseligt sammen – og når du er optaget af filosofi, naturen og følelser og stemninger. Jeg er også den underviser og facilitator, du kontakter, når du gerne vil have, at dit team eller afdeling lærer at blive endnu mere følelsesmæssigt intelligente og skal være klar til en regenerativ tænkning.

Det er det, jeg kan hjælpe dig med at navigere i – sammen med naturen og evt. også heste.

Jeg arbejder med det hele menneske. Ikke kun med hjernen eller kun med følelserne. Det hele menneske. Jeg tror på, at vi er forbundne med hinanden og med naturen – vi skal bare lige mindes om det. Det gør vi bedst i og med naturen.

23 års erfaring med udvikling af mennesker – og en stædig insisteren på egen udvikling sikrer dig kvalitet, når du vælger mig.

Jeg er uddannet cand.mag., MPA og coach ad flere omgange. Jeg er lektor i ledelse med speciale i det personlige lederskab, ledelsesbaseret coaching, relationel kompleksitet og filosofi i ledelse. Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør og har arbejdet med hesteassisteret læring og udvikling siden 2010.

Naturen har altid været mit vigtigste holdepunkt. Med og uden dyr og mennesker.

Jeg fik min første hest, da jeg var 5 år – og havde derefter hest, indtil jeg var ca. 16. Og så holdt jeg en meget lang pause, men det jeg har lært af hestene har hele tiden været med mig.

Hestene er dem, der er min personlige vej til forbundethed til min ydre natur. Det er deres visdom, jeg bærer med mig i mit liv og dermed mit arbejde med mennesker og natur.

Naturcoaching blev for mit vedkommende kickstartet i mødet med Lukhas i 2009.

Da jeg mødte hesten Lukhas i 2009, tog mit liv en brat drejning, og jeg blev pludselig hesteejer igen. Lukhas var min største læremester ift. hvad heste kan lære os i hesteassisteret coaching. Han vidste, at det var en rejse, vi skulle på sammen. Alle heste er særlige – men Lukhas er i en sin helt egen liga. I nogle år uddannede jeg også andre i at være dygtige hesteassisterede coaches, og her mødte jeg Eragon, som blev min den dag han blev født.


Lukhas fik desværre en del skader, der gav mange smerter, så jeg måtte sige farvel til ham i sensommeren 2017. Eragon var skadet on/off i 4 år, og også hans smerter blev til sidst for slemme, så ham sagde jeg farvel til i foråret 2021.

Alt det jeg kan bringe videre til dig – skylder jeg disse to. Naturligvis lærer jeg hele tiden også af den, jeg har nu – men det var disse to, der fik mig ud i verden for at lære alt, hvad jeg kunne om hesteassisteret udvikling af mennesker.

Kontakt:

mail@solvi.dk
Tlf. 5152 3668