Mød Sølvi

Jeg er den ledelsesrådgiver og -coach du går til, når du ved, at krop og sind hænger uløseligt sammen – og når du er optaget af filosofi, naturen og følelser og stemninger. Jeg er også den underviser og facilitator, du kontakter, når du gerne vil have, at dit team eller afdeling lærer at blive endnu mere følelsesmæssigt intelligente.

Det er det, jeg kan hjælpe dig med at navigere i – sammen med naturen og heste.

Jeg arbejder med det hele menneske. Ikke kun med hjernen eller kun med følelserne. Det hele menneske. Kvaliteten af dit personlige lederskab er afgørende for din succes. Succes på job – succes derhjemme. Det handler om at tage ansvar. For dig.

21 års erfaring med udvikling af mennesker – og en stædig insisteren på egen udvikling sikrer dig kvalitet, når du vælger mig.

Jeg er uddannet cand.mag., MPA og coach. Jeg er lektor i ledelse med speciale i det personlige lederskab, ledelsesbaseret coaching, relationel kompleksitet og filosofi i ledelse. Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør og har arbejdet med hesteassisteret læring og udvikling siden 2010. Jeg har selv været leder af specialister af flere omgange, så jeg ved for det meste, hvad jeg taler om.

Jeg fik min første hest, da jeg var 5 år – og havde derefter hest, indtil jeg var ca. 16. Og så holdt jeg en meget lang pause, men det jeg har lært af hestene har hele tiden været med mig.

Da jeg mødte hesten Lukhas i 2009, tog mit liv en brat drejning, og jeg blev pludselig hesteejer igen. Lukhas var min største læremester ift. hvad heste kan lære os i hesteassisteret coaching. Han vidste, at det var en rejse, vi skulle på sammen. Alle heste er særlige – men Lukhas er i en sin helt egen liga. I nogle år uddannede jeg også andre i at være dygtige hesteassisterede coaches, og her mødte jeg Eragon, som blev min den dag han blev født.


Lukhas fik desværre en del skader, der gav mange smerter, så jeg måtte sige farvel til ham i sensommeren 2017. Eragon var skadet on/off i 4 år, og også hans smerter blev til sidst for slemme, så ham sagde jeg farvel til i foråret 2021.

Alt det jeg kan bringe videre til dig – skylder jeg disse to. Naturligvis lærer jeg hele tiden også af den, jeg har nu – men det var disse to, der fik mig ud i verden for at lære alt, hvad jeg kunne om hesteassisteret udvikling af mennesker.

Kontakt:

mail@solvi.dk
Tlf. 5152 3668