Om & kontakt

Mennesket bag “Ridning i respektfuld samhørighed” er Sølvi Degnegaard, eksamineret BBH basisinstruktør af Susan Kjærgård.

Jeg fik min første hest, da jeg var 5 år – og havde derefter hest, indtil jeg var ca. 16. Og så holdt jeg en lang pause – faktisk indtil min datter var 15 år, og jeg var 42, men hestene har hele tiden fyldt.

Da jeg så mødte Lukhas i 2009, tog mit liv en brat drejning, og jeg blev pludselig hesteejer igen. Lukhas var min største læremester ift. hvad heste kan lære os i hesteassisteret coaching – og i forhold til ridning.

Med Lukhas kom jeg ingen vegne med pres og stramme tøjler, så alt det jeg havde lært på rideskolen i 70’erne og 80’erne var håbløst. Så vi fandt sammen en ny vej – og i min søgen efter alternativer stødte jeg på Susan Kjærgård med BBH-tilgangen, og vi landede i en stald med en underviser i klassisk dressur. Så fandt vi melodien.

Lukhas fik desværre en gaffelbåndsskade i det ene bagben, og lige da den skade var ved at blive god, lavede han et fald så han fik brud på knæet i modsatte forben. Hans smerter var for slemme – og udsigterne til bedring for dårlige, så jeg måtte sige farvel til ham i 2018.

Nu har jeg 2 heste. En 8 års hvis skader har gjort, at han kun er ryttervant og en connemara vallak på 2,5 år.

Mit særlige fokus er rytterens ro og nærvær og forbundetheden til hesten. Du booker sandsynligvis mig til at hjælpe dig videre med din ridning, fordi du betragter hesten som langt mere end et ridedyr.

***

“Ridning i respektfuld samhørighed” er del af eqHuman. CVR 28244509 på Nyrupvej 21, 4350 Ugerløse. 

Kontakt:

mail@solvi.dk
Tlf. 5152 3668

Lukhas (2006-2018)