Udtalelser

Her finder du et patchwork af udtalelser fra forskellige personer, der enten har haft en 1:1 session, et forløb eller har været del af et gruppeforløb.

Er du nysgerrig på, hvordan vi to kan arbejde sammen, så skriv eller ring endelig for en helt uforpligtende snak. Det nemmeste er via mail (mail@solvi.dk) at aftale et tidspunkt, vi kan tale sammen på telefon.

Jeg glæder mig meget til at få lov til at støtte op om din proces.


Jeppe

Lige nu er min primære udfordring at lede opad. Hestene har hjulpet med at udpensle dette. Jeg har en ret klar fornemmelse af at være på vej i den rigtige retning.

Camilla

Mange tak for en rigtig spændende oplevelse, som jeg har lært rigtig meget af. Kombinationen imellem dig, der stiller de rigtige spørgsmål, og hesten, som er så tydelig i sit sprog, har åbnet mine øjne for hvilke udfordring jeg har i min ledelse, og hvordan jeg kan arbejde med det.

Camilla

Jeg tager med mig, at jeg skal være tydeligere i min ledelse, at jeg skal tro på min ledelse.  Men faktisk satte det også nogle tanker i gang om hvilken vej, jeg fremadrettet godt kunne tænke mig at gå. Så jeg har taget virkeligt meget med mig.

Lea

En vild oplevelse. Det er jo ikke en hemmelighed at jeg tænker “hokus pokus” om meget af det, der ikke foregår i min tænkehjerne. Jeg var besluttet på at give det et skud, og jeg er meget glad for, at jeg valgte at være åben. For med mig tager jeg en eller anden uforklarlig ro. Måske fordi jeg fik sagt ting højt jeg kun har sagt inde i mig selv. Måske fordi jeg har åbnet min horisont og er svært tilfreds med det. Tak!