Ydelser

Coaching i skoven

Skoven åbner i sig selv for en ro og et nærvær, der nærmest automatisk gør os mere åbne og modtagelige for det, vi gerne vil arbejde med i os selv. Når vi centrerer os om følelsesmæssig intelligens, er vi særligt hjulpet af skovens dybe, stille ro.

Særpris indtil 31/12-2021:

Ca. 75-90 min. kr. 1250,- inkl moms (normalpris kr. 1980,- inkl. moms)

Foregår i Brorfelde Skoven, indgang ved Nyrupvej 51, 4350 Ugerløse.

Coaching med hest

Hesten er som med-coach, og derfor går vi langt dybere end i en almindelig coaching, fordi hesten hjælper til, at indsigterne lander i din krop. Vi kan være lige så tæt på og langt væk fra hesten, som du er ok med.

Særpris indtil 31/12-2021:

Ca. 75-90 min. kr. 1250,- inkl moms (normalpris kr. 1980,- inkl. moms)

Foregår på Skovly Ridecenter, Lidemarksvej 26b, 4681 Herfølge med en af mine heste.

Coaching på Zoom el. Teams

Hvad i alverden har Zoom med naturen og heste at gøre, spørger du måske? Umiddelbart ingenting, men mit afsæt som coach er i naturens og hestens visdom – og det, tror jeg på, gør en forskel for dig i den anden ende.

Foregår på et link jeg sender til dig på en platform efter aftale med dig.

Særpris indtil 31/12-2021:

Ca. 60-75 min. kr. 900,- inkl moms (normalpris kr. 1250,- inkl. moms)

Forløb og skræddersyede sager

3 sessioner med hest eller i skoven á ca. 75-90 minutter.

3 online sessioner á ca. 45 min. En mellem hver hestesession og en opfølgende session. De opfølgende sessioner gør, at vi sikrer dit momentum, og vi kan justere løbende.

Særpris indtil 31/12-2021:

Kr. 5800,- inkl. moms (normalpris kr. 8800,- inkl. moms)

Til dit team eller din afdeling kan vi lave en hel eller halv dag med fokus på følelsesmæssig intelligens, gruppedynamikker og relationer. Ring på 5152 3668 for en snak om, hvordan det evt. kan se ud.

Kontakt

For at høre mere eller lave en aftale, så ring til Sølvi på 5152 3668 eller skriv til mail@solvi.dk

Jeg tager med mig, at jeg skal være tydeligere i min ledelse, at jeg skal tro på min ledelse.  Men faktisk satte det også nogle tanker i gang om hvilken vej, jeg fremadrettet godt kunne tænke mig at gå. Så jeg har taget virkeligt meget med mig. (Camilla)

Jeg bruger meget mig selv i mit lederskab, og det kan sommetider virke opslidende. Men kan mærke at efter jeg er kommet i gang med udviklingsforløbet, har jeg fået mere overskud/energi/fokus på egen rolle. Og også blevet mere bevidst på de “knapper” man som leder kan skrue på.  Ja, og hestene har da været lige været den sidste brik, der fik en masse ting til at give mening. (Cecilie)

Mange tak for en rigtig spændende oplevelse, som jeg har lært rigtig meget af. Kombinationen imellem dig, der stiller de rigtige spørgsmål, og hesten, som er så tydelig i sit sprog, har åbnet mine øjne for hvilke udfordring jeg har i min ledelse, og hvordan jeg kan arbejde med det. (Camilla)