Ydelser

Coaching i skoven

Skoven åbner i sig selv for en ro og et nærvær, der nærmest automatisk gør os mere åbne og modtagelige for det, vi gerne vil arbejde med i os selv. Når vi centrerer os om forbundethed ud i skoven og ind i vores egen natur, er vi særligt hjulpet af skovens dybe, stille ro.

Priser

Ca. 2 timer kr. 1400,- inkl moms

Foregår som udgangspunkt i skoven ved Giesegaard Gods. Fra Klippedevej 38, 4100 Ringsted.

Vi kan også mødes i din favoritnatur. Min kørsel er så kr. 4,50 /km fra ovenstående adresse.

Book her

Coaching på Zoom el. Teams

Hvad i alverden har Zoom med naturen og heste at gøre, spørger du måske? Umiddelbart ingenting, men mit afsæt som coach er i naturens visdom – og det, tror jeg på, gør en forskel for dig i den anden ende.

Foregår på et link jeg sender til dig på en platform efter aftale med dig.

Priser

Ca. 60 min. kr. 900,- inkl moms

Book her

Forløb og skræddersyede sager

3 sessioner i skoven á ca. 2 timer minutter.

3 online sessioner á ca. 45 min. En mellem hver hestesession og en opfølgende session. De opfølgende sessioner gør, at vi sikrer dit momentum, og vi kan justere løbende.

Priser:

Kr. 6000,- inkl. moms (normalpris kr. 6900,- inkl. moms)

Leder?

Tjek Ledernatur.dk

Kontakt

For at høre mere eller lave en aftale, så ring til Sølvi på 5152 3668 eller skriv til mail@solvi.dk

Jeg tager med mig, at jeg skal være tydeligere i min ledelse, at jeg skal tro på min ledelse.  Men faktisk satte det også nogle tanker i gang om hvilken vej, jeg fremadrettet godt kunne tænke mig at gå. Så jeg har taget virkeligt meget med mig. (Camilla)

Jeg bruger meget mig selv i mit lederskab, og det kan sommetider virke opslidende. Men kan mærke at efter jeg er kommet i gang med udviklingsforløbet, har jeg fået mere overskud/energi/fokus på egen rolle. Og også blevet mere bevidst på de “knapper” man som leder kan skrue på.  Ja, og hestene har da været lige været den sidste brik, der fik en masse ting til at give mening. (Cecilie)

Mange tak for en rigtig spændende oplevelse, som jeg har lært rigtig meget af. Kombinationen imellem dig, der stiller de rigtige spørgsmål, og hesten, som er så tydelig i sit sprog, har åbnet mine øjne for hvilke udfordring jeg har i min ledelse, og hvordan jeg kan arbejde med det. (Camilla)