Coaching med hest

Hesteassisteret coaching er for dig, der oplever, at noget der er svært at sætte ord på, står i vejen for dig – og for dig, der forstår, at krop og sind hænger uløseligt sammen.

I denne unikke coachingform bruger vi hesten som med-coach, og derfor går vi langt dybere end i en almindelig coaching, fordi hesten hjælper til, at indsigterne lander i din krop. Derfor er hesteassisteret coaching ekstremt effektivt og der er en langvarig effekt.

Særpris indtil 31/12-2023:

Ca. 75-90 min. kr. 1250,- inkl moms (normalpris kr. 1980,- inkl. moms)

Foregår på Skovly Ridecenter, Lidemarksvej 26b, 4681 Herfølge med en af mine heste. Eller i skoven ved Brorfelde Skoven.

Book på tlf. 5152 3668 eller mail@solvi.dk.

Forløb – særpris indtil 31/12-2023

3 sessioner med hest eller i skoven á ca. 75-90 minutter.

3 online sessioner á ca. 45 min. En mellem hver hestesession og en opfølgende session. De opfølgende sessioner gør, at vi sikrer dit momentum, og vi kan justere løbende.

Kr. 5800,- inkl. moms (normalpris kr. 8800,- inkl. moms)

Book på tlf. 5152 3668 eller mail@solvi.dk.

“…we need a spiritual coach, a sensei, to teach us – to show us how to focus our intention and to demonstrate how to live in the present and how to achieve Zen-like tranquility. We need a teacher to show us how to see ourselves – not just with heightened objectivity but also with greater forgiveness. For that job, there is a master: a sage who can teach any willing student the way. That sage is the horse.”
Allan J. Hamilton

Lige nu er min primære udfordring at lede opad. Hestene har hjulpet med at udpensle dette. Jeg har en ret klar fornemmelse af at være på vej i den rigtige retning. (Jeppe)

Hestene lærte mig om følgeskab og indflydelse uden ledelsesansvar – og ja, jeg er overbevist om, at hvis jeg er i stand til at sanse en arbejdsgruppes behov og stemning, så vil jeg også have større succes med at skabe følgeskab. Det kan jeg lære af hestene. (Martin)

En vild oplevelse. Det er jo ikke en hemmelighed at jeg tænker “hokus pokus” om meget af det, der ikke foregår i min tænkehjerne. Jeg var besluttet på at give det et skud, og jeg er meget glad for, at jeg valgte at være åben. For med mig tager jeg en eller anden uforklarlig ro. Måske fordi jeg fik sagt ting højt jeg kun har sagt inde i mig selv. Måske fordi jeg har åbnet min horisont og er svært tilfreds med det. Tak! (Lea)